Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο εδώλιο η φόνισσα του ναυτικού

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο εδώλιο η φόνισσα του ναυτικού

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί η πρώην σύζυγος του 63χρονου ναυτικού. Το πτώμα εντοπίστηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία στον καταψύκτη του διαμερίσματός του

Το στυγνό έγκλημα που κατηγορείται ότι έπραξε μία 50χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, αναμένεται να αναβιώσει σήμερα ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης. Η πρώην σύζυγος του 63χρονου ναυτικού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε μέσα σε ένα καταψύκτη, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το πτώμα του ναυτικού βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, τον Ιανουάριο του 2016 από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στην Καλλιθέα και έναν δικαστικό επιμελητή. Η ανθρωποκτονία εμφανίζεται να τελέστηκε ένα χρόνο νωρίτερα από την πρώην σύζυγό του. Κατά την κατηγορία, η γυναίκα πλήρωσε τρεις συμπατριώτες της προκειμένου να σκοτώσουν τον 63χρονο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον υποχρέωσαν να πάρει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα, πιθανότατα σε συνδυασμό με αλκοόλ, και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον έδεσαν χειροπόδαρα. Το κεφάλι του 63χρονου καλύφθηκε με πανί και μονωτική ταινία και αργότερα τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη όπου βρέθηκε. Ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του θύματος τους πριν τον βάλουν στον καταψύκτη.

Σε βάρος της κατηγορουμένης εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς η ίδια είχε επιστρέψει στη Βουλγαρία ήδη από το 2015, μαζί με το γιο της και περίπου 300.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοί της συνεχίζουν να διαφεύγουν. Συγκεκριμένα, αναζητείται ένας 29χρονος Βούλγαρος, ενώ ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία των δύο άλλων ατόμων.

Το κουβάρι του εγκλήματος ξετύλιξε μία φίλη της κατηγορούμενης, η οποία αποκάλυψε στις αρχές ότι βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τους τρεις άνδρες που θα "εξαφάνιζαν" τον πρώην σύζυγό της. Αργότερα, η γυναίκα αναίρεσε τα λεγόμενά της, υποστηρίζοντας πως δεν βρισκόταν καν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας όταν έγινε το φονικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κοκκίνη

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός που βρέθηκε στον ψυγειοκαταψύκτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πώς η Βουλγάρα συζυγοκτόνος 'παγίδευσε' τον ναυτικό πριν καταλήξει στον καταψύκτη

Προμελετημένος ο φόνος του 'κατεψυγμένου' ναυτικού με κάθε λεπτομέρεια

SHARE: