Πυροβόλησαν τέσσερις φορές 66χρονο έξω από Δημοτικό Σχολείο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ Κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ Κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ MOTIONTEAM

Ηλικιωμένος άνδρας δέχτηκε την επίθεση δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο στη Θεσσαλονίκη και την στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αμάξι του. Όλες οι σφαίρες τον πέτυχαν στα πόδια

Αιματηρή επίθεση δέχτηκε ένας 66χρονος μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, την στιγμή που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κίμωνος και Βαλτετσίου και μάλιστα δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο.

Ξαφνικά, ένας άγνωστος άντρας που φαίνεται πως του είχε στήσει καρτέρι, πλησίασε και πυροβόλισε τέσσερις φορές εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στα πόδια και στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο 66χρονος σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και εμφανίζεται ως άνεργος.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα του δράστη καθώς όλα δείχνουν ότι ήθελε να στείλει ένα επώδυνο μήνυμα και έτσι εξετάζεται εάν τα κίνητρα αυτά είχαν προσωπικό χαρακτήρα ή πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, από κάποια πιθανή παράνομη δραστηριότητα.

SHARE:

24Media Network