Πυροβολισμό στο πρόσωπο δέχτηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της στο Χαϊδάρι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΜΑΔΑ Ζ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΜΑΔΑ Ζ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης διέφυγε από το σημείο- Στο Τζάνειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η γυναίκα με τραύμα στο μάγουλο και δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Πυροβολισμό στο πρόσωπο δέχτηκε μία γυναίκα περίπου 40 ετών από την Αλβανία μέσα στο σπίτι της στο Δάσος Χαϊδαρίου, επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Οι γείτονες άκουσαν έντονη φασαρία και στη συνέχεια τον πυροβολισμό. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης διέφυγε από το σημείο. Γείτονες είδαν την γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι της, έτρεξαν να την βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Καθώς δεν βρέθηκε κανείς άλλος στο σπίτι εξετάζεται αν ο δράστης είναι ο σύντροφός της με τον οποίο φέρεται να συζούσε και για τυχόν μεταξύ τους διένεξη. Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύμα στο μάγουλο και δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαϊδαρίου, ενώ έχει μεταβεί και κλιμάκιο από την Ασφάλεια Αττικής στο σημείο για εξερεύνηση του χώρου και λήψη καταθέσεων από τους γείτονες και τυχόν συγγενείς, ώστε να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την διένεξη και να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

ADVERTISING

SHARE: