Ρόδος: Συνελήφθη 54χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη.
Τα κατάφεραν!
Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός  ΔΕΝ έγινε .
Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος  μη συναινετικός Πλειστηριασμός  συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη. Τα κατάφεραν! Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός ΔΕΝ έγινε . Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος μη συναινετικός Πλειστηριασμός συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο 54χρονος συνελήφθη με βούλευμα ύστερα από παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων και για δημόσιο αυνανισμό έξω από σχολείο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ένας 54χρονος Έλληνας ο οποίος διωκόταν με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή της παραγωγής - κατοχής υλικού και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις που τέλεσε στη Ρόδο το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2015 έως και τις 8 Ιουνίου 2016.

Η σύλληψή του διατάχθηκε ύστερα από παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί όταν συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν δημοσίως έξω από σχολείο, παρακολουθώντας ανήλικες μαθήτριες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ADVERTISING

SHARE: