Σοκάρει η ομολογία του 21χρονου σατανιστή: Σκότωσε άστεγη για να ευχαριστήσει τον Σατανά

Σοκάρει η ομολογία του 21χρονου σατανιστή: Σκότωσε άστεγη για να ευχαριστήσει τον Σατανά

Η ΕΛΑΣ έφτασε στην εξιχνίαση ακόμα μίας δολοφονίας. Έγινε ανήμερα του Πάσχα από νεαρό ο οποίος αυτοαποκαλείται σατανιστής. Τι δήλωσε στους αστυνομικούς

Νεαρός μόλις 21 ετών έχει συλληφθεί για την άγρια δολοφονία άστεγης ανήμερα του Πάσχα.

Τότε, ο δράστης είχε επιτεθεί και είχε πολτοποιήσει το κεφάλι της γυναίκας μέσα στο πάρκο όπου αυτή ζούσε, στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί τότε προχώρησαν σε έρευνα και πήραν καταθέσεις από πολλούς άλλους άστεγους.

Ωστόσο μία μικρή λεπτομέρεια έδειξε το δρόμο. Σε παγκάκι οι αστυνομικοί βρήκαν γραμμένο με αίμα τον τριψήφιο αριθμό 666 αλλά και έναν ανάποδο σταυρό. Όπως αποδείχθηκε από τις εργαστηριακές έρευνες δεν ήταν από το αίμα του θύματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης αφού χτύπησε άγρια με την πέτρα το θύμα του, μετά έκοψε το χέρι του με γυαλί και με το αίμα του έγραψε αυτά που ήθελε.

Τελικά οι Αρχές εντόπισαν το δράστη ο οποίος παραδέχτηκε τη δολοφονία. Έκανε, είπε, θυσία στο σατανά για να έρθει πιο κοντά του. Μάλιστα δήλωσε ότι σκόπευε να κάνει ακόμα μία “θυσία”, στις 21 Ιουνίου, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου, αλλά δεν πρόλαβε. Στους αστυνομικούς είπε επίσης ότι προσευχόταν καθημερινά στο σατανά ώστε στις 21 του μήνα να του υποδείξει το θύμα του.

O νεαρός είχε και υπολογιστή τον οποίον χρησιμοποιούσε αναλόγως. Επισκεπτόταν σελίδες σατανιστικού περιεχομένου και διάβαζε ανάλογα βιβλία. Είχε μάλιστα δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook στο οποίο εμμέσως πλην σαφώς ομολογούσε ότι είχε κάνει φόνο στο όνομα του σατανά. Ακόμα ένα λάθος του.

Το βασικότερο ήταν όμως ότι έβαλε, όπως είπε ο ίδιος, την πέτρα σε μια νάιλον σακούλα και την πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του και δεν άργησε να ανακαλύψει και τον τόπο διαμονής του. Από το DNA διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.

Ο νεαρός ομολόγησε τις πράξεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Τέλος, να σημειωθεί πως ήταν άνεργος και ζούσε με τους γονείς και το μεγαλύτερο αδελφό του σε διαμέρισμα της Γλυφάδας. Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό.

Πάντως, αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα