Σε κακούργημα μετατράπηκαν οι κατηγορίες για τους υπεύθυνους του λούνα παρκ στο Ελληνικό

Σε κακούργημα μετατράπηκαν οι κατηγορίες για τους υπεύθυνους του λούνα παρκ στο Ελληνικό
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Αντιμέτωποι με κακουργήματα οι κατηγορούμενοι για το δυστύχημα στο λούνα- παρκ στο Ελληνικό. Την Παρασκευή η απολογία τους

Κακουργηματικού βαθμού έγιναν οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες για το δυστύχημα στο παιδικό πάρκο στο Ελληνικό, το απόγευμα της Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της αδελφής του.

Οι δικαστικές Αρχές μετέτρεψαν τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν χθες στους τέσσερις κατηγορουμένους από πλημμελήματα, σε κακουργήματα, καθώς φαίνεται να προέκυψαν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Έτσι, η κατηγορία που αρχικά είχε απαγγελθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ενόψει της εξέλιξης αυτής οι τέσσερις κατηγορούμενοι, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο Ιταλός ενοικιαστής των παιχνιδιών και οι δύο υπάλληλοι, υπήκοοι Μπαγκλαντές, που επρόκειτο σήμερα να απολογηθούν για πλημμελήματα, ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή της υπόθεσης νέα προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι το παιδικό πάρκο σφραγίστηκε σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα