Σε κόλαση είχε μετατρέψει την ζωή της οικογένειάς του ένας 41χρονος ο οποίος βίαζε την κόρη του

Σε κόλαση είχε μετατρέψει την ζωή της οικογένειάς του ένας 41χρονος ο οποίος βίαζε την κόρη του
istockphoto

Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά του 41χρονου υπέβαλε η σύζυγός του και όταν παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα, τον μήνυσε και για τον βιασμό της κόρης της. Το 12χρονο κοριτσάκι έπεφτε θύμα του, επι σειρά ετών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ύστερα από την σύλληψη ενός 41χρονου από το Μπαγκλαντές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης, γενετήσιων πράξεων με συγγενικό πρόσωπο και πορνογραφία ανηλίκων, πράξεις τις οποίες τέλεσε σε βάρος της 12χρονης σήμερα κόρης του.

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε στο αρμόδιο γραφείο της Ομόνοιας, η σύζυγός του την περασμένη εβδομάδα, όπου ο δράστης παραβίασε μάλιστα τα ασφαλιστικά μέτρα και εμφανίστηκε και πάλι στο σπίτι που έμενε η σύζυγος με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους και προκάλεσε φασαρία.

Τότε η σύζυγός του και μετά απ’ όσα της είχε αποκαλύψει η ίδια της η κόρη που της είπε πως επί σειρά ετών έπεφτε θύμα βιασμού και απειλών από τον πατέρα της, τον κατήγγειλαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για ενδοοικογενειακή βία και για βιασμό σε βάρος της ανήλικης.

Όπως προέκυψε, ο κακοποιητικός σύζυγός ήταν και εξαιρετικά κακοποιητικός πατέρας και όπως προκύπτει και από τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, δεν φτάνει που κακοποιούσε σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί, φωτογράφιζε κιόλας τις αρρωστημένες του πράξεις και κρατούσε αρχείο με γυμνές φωτογραφίες της κόρης του.

Μετά από την καταγγελία, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου παραμένει κρατούμενος, μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα