Σκότωσε ηλικιωμένη γειτόνισσά του γιατί δεν του πλήρωσε εργασίες

Σκότωσε ηλικιωμένη γειτόνισσά του γιατί δεν του πλήρωσε εργασίες

Ένας 37χρονος αλλοδαπός, ένοικος στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα, είναι πίσω από τη δολοφονία μιας 78χρονης στη Θεσσαλονίκη. Την σκότωσε μετά από διαπληκτισμό σχετικά με την αποπληρωμή εργασιών που είχε κάνει στο διαμέρισμα της

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε εις βάρος ενός 37χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σκότωσε μια ηλικιωμένη γειτόνισσά του γιατί δεν του πλήρωσε εργασίες που είχε κάνει στο διαμέρισμα της.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Ο 37χρονος, ένοικος διαμερίσματος στην ίδια πολυκατοικία με την 78χρονη ημεδαπή, μετά από διαπληκτισμό που είχε με το θύμα σχετικά με αποπληρωμή εργασιών που έκανε τις προηγούμενες μέρες στο σπίτι της, την τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση σωματικής βίας. Στη συνέχεια έψαξε στο σαλόνι και πήρε χρυσαφικά και κοσμήματα της 78χρονης.

Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στον 37χρονο, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν τρία μαχαίρια. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα