Λέσβος: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με την κορούλα τους μέσα στο σπίτι

Λέσβος: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με την κορούλα τους μέσα στο σπίτι
Περιπολικό αστυνομίας MOTIONTEAM

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη - πυροβόλησε και σκότωσε την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο σπίτι που είχε νοικιάσει πρόσφατα εκείνη και διέμενε μαζί με την μόλις 2,5 ετών κορούλα τους.

Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία στη Λέσβο από την οικογενειακή τραγωδία που άφησε πίσω της ορφανό ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών.

Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και η 24χρονη μαζί με την κορούλα της είχαν μετακομίσει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Λέσβου.

Ο 25χρονος εν διαστάσει σύζυγος, θολωμένος από το πάθος για το άτυχο θύμα, πήγε στο σπίτι της τα ξημερώματα με ένα κυνηγετικό όπλο στα χέρια και ενώ η κορούλα τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, πυροβόλησε και σκότωσε την γυναίκα του.

Αμέσως μετά πέταξε το όπλο στο πάτωμα και τράπηκε σε φυγή, όμως ήδη οι γείτονες είχαν καλέσει την Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο δράστης στην περιοχή των Λουτρών όπου ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ενώ στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του.

Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για την ανθρωποκτονία της εν διαστάσει συζύγου του. Το παιδάκι την ώρα του περιστατικού κοιμόταν και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να το απομακρύνουν με τρόπο ώστε όσο το δυνατό να μην αντιληφθεί τι είχε συμβεί…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version