Σοκ: Γιος αστυνομικού και γιος πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. σε αιματηρή οπαδική επίθεση

Σοκ: Γιος αστυνομικού και γιος πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ. σε αιματηρή οπαδική επίθεση
ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΗΡΟΥ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η παρέα των τεσσάρων νεαρών με οδηγό τον 24χρονο γιο του απόστρατου αστυνομικού στο τιμόνι του αυτοκινήτου του πατέρα του, μετέβησαν στο Πειραιά και αφού εντόπισαν τους δύο ανήλικους που φορούσαν κασκόλ του Ολυμπιακού τους επιτέθηκαν τους χτύπησαν και τους μαχαίρωσαν

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου γιου απόστρατου υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με άλλους τρεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος ενός 15χρονου και ενός 18χρονου στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, στα Καμίνια και σε βάρος του 21χρονου γιου, πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ., για υπόθαλψη και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους η αιματηρή αυτή επίθεση έγινε από νεαρούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ηλικίας 19, 20, 24 και 30 ετών εναντίον των δύο ανήλικων τότε θυμάτων τους και οπαδών του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, εκείνο το βράδυ, η παρέα των τεσσάρων νεαρών με οδηγό τον 24χρονο γιο του απόστρατου αστυνομικού στο τιμόνι του αυτοκινήτου του πατέρα του, μετέβησαν στο Πειραιά και αφού εντόπισαν τους δύο ανήλικους που φορούσαν κασκόλ του Ολυμπιακού και επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που είχε διεξαχθεί στον Πειραιά, κάλυψαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και τους επιτέθηκαν.

Οι δράστες έριξαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο του 18χρονου και του απέσπασαν με τη βία το σακίδιό του, ενώ τον χτύπησαν με αντικείμενο στην πλάτη και το κεφάλι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Οι αδίστακτοι δράστες όρμησαν μετά στον 15χρονο τον οποίο χτύπησαν με αντικείμενο στο πρόσωπο και τον μαχαίρωσαν 6 φορές, στον ώμο, στην πλάτη, στην κοιλιά και στο πόδι.

Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μάλιστα για δύο ημέρες. Ο 21χρονος γιος του πολιτευτή αναζητείται για την υπόθαλψη των δραστών και την αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς πήρε τα κλοπιμαία από την επίθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα