Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άντρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άντρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-48χρονος ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ 7χρονη ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΕΜΕΑΣ 23 ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ MotionTeam

Ένας 47χρονος άνδρας των ΜΑΤ στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ευόσμου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με θύμα ένα 7χρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος άνδρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του, στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο. Γείτονας τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως άκουσε φασαρία, ενώ την αστυνομία πήρε και ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος τους είπε “Ελάτε, στραγγάλισα το παιδί μου”.

Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά.

Ο δράστης, ο οποίος υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ ανακρίθηκε από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ωστόσο, φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Περίοικοι αναφέρουν επίσης στο Thestival, ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, τα παντζούρια του σπιτιού ήταν κλειστά.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Συγκλονισμένη η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο, από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα. Πέντε λεπτά μετά τη δολοφονία, εφτασε στο σπίτι με ταξί, η μητέρα της 7χρονης, όμως ήταν ήδη αργά. Το κοριτσάκι ήταν νεκρό.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμη κοριτσάκι, 1,5 ετους, το οποίο βαφτίστηκε πριν λίγο καιρό. Στο σπίτι έσπευσαν συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί.

Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης «δείχνουν» ότι ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 47χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του. Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έγινε γνωστό τι ήταν αυτό που «όπλισε» τα χέρια του κατηγορούμενου άνδρα.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην υπηρεσία του, έπειτα από πολύμηνη άδεια ανατροφής που είχε λάβει, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του. Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, thestival.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα