Σοκ στην Πάτρα. Γονείς έκαψαν και χτύπησαν το 7 μηνών βρέφος τους

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ  

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI EUROKINISSI

Αποκαλύφθηκε στο νοσοκομείο ο βασανισμός βρέφους μόλις 7 μηνών. Συνελήφθησαν οι γονείς. Το βρέφος φέρει μώλωπες και καψίματα από τσιγάρα σε όλο του το σώμα

Σοκ προκαλεί το άκουσμα της είδησης στην Πάτρα για την σύλληψη δύο νεαρών γονέων που βασάνισαν και κακοποίησαν ανηλεώς ακόμα και με αναμμένα τσιγάρα το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι τους!

Οι Ρομά γονείς του παιδιού, 19 ετών ο πατέρας και 27 η μητέρα έμεναν σε σπίτι στο κέντρο της Πάτρας. Προχθές το απόγευμα και ενώ είδαν ότι το βρέφος από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί και τα καψίματα με τσιγάρα, δεν ήταν καλά, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.

Οι γιατροί που είδαν το παιδί σοκαρίστηκαν από το θέαμα αφού το βρέφος έφερε μώλωπες και καψίματα από τσιγάρα κυριολεκτικά σε όλο του το σώμα και είχε κακοποιηθεί βάναυσα και ανηλεώς… Αφού έκριναν ως απαραίτητη την μεταφορά του στο Παίδων του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρα, κάλεσαν τις Αρχές, που με την σειρά τους, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών τους γονείς και τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Το βρέφος νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα να γίνει ενδελεχής ιατροδικαστική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη.

SHARE: