Σοκάρει η δράση του Serial Killer. Τη σκότωσε και κακοποίησε τη σορό της

Έρευνες από αστυνομικούς στο κρυσφήγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI)
Έρευνες από αστυνομικούς στο κρυσφήγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διοικητής Ασφάλειας Αττικής για τον 31χρονο serial-killer: «Ήταν «ανοργάνωτος» και όχι «οργανωμένος» κατά συρροή δολοφόνος, που σημαίνει ότι δεν ενημερωνόταν από τα ΜΜΕ, δεν προκαλούσε τις Αρχές και δεν ακολουθούσε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, «απλά» σκότωνε όποτε το επιθυμούσε (Vid)

"Aφού σκότωσε το θύμα στη συνέχεια σκότωσε το πτώμα!", τόνισε ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής Παναγιώτης Στάθης, για τον 31χρονο Αλβανό serial-killer με τα 11 ομόηχα ψευδώνυμα και τις τέσσερις διαφορετικές ηλικίες, αναφορικά με την δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη στις 18 Οκτωβρίου 2014.

Ο δράστης είχε έναν έντονο τσακωμό μαζί της δήθεν για χρήματα που του ισχυριζόταν ότι εκείνη του χρωστούσε για εργασίες που είχε αναλάβει στο σπίτι της στο Γαλανάδο. Έξω από την πόρτα του σπιτιού, η γυναίκα φώναξε σε κάποια στιγμή ότι θα καλούσε την Αστυνομία και τότε ο 31χρονος την έπιασε από τον λαιμό και την στραγγάλισε.

Νεκρή πλέον την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, την κάθισε σε καρέκλα και της έδεσε τα χέρια με σπάγκο όπως και τύλιξε τον λαιμό της άλλο κομμάτι σπάγκου με το οποίο στραγγάλισε ξανά το ...πτώμα! Πλέον σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας είχε περάσει σε άλλο επίπεδο και έπρεπε να άμεσα να συλληφθεί, ενώ έδειχνε ότι «φτιαχνόταν» όταν σκότωνε με τα χέρια του, παρότι τον ενδιέφεραν κυρίως οι κλοπές και οι ληστείες.

Με τα χέρια του σκότωσε και τους ηλικιωμένους για τους οποίους επίσης δούλευε στην Σπηλιά Μεσσηνίας και στα Βούρβουρα Αρκαδίας τον Μάιο και τον Σεπτεβριο του 2011. Μάλιστα, στην περίπτωση της Αρκαδίας μαζί με τον συνεργό του που κρατούσε το θύμα αποπειράθηκαν να σκοτώσουν και τη σύζυγό του αφού τους λήστεψαν. Ο δράστης μετά τη δολοφονία της Νάξου διέφυγε στην Αλβανία και γύρισε πριν τα Χριστούγεννα του 2014 στην Πάτρα, πραγματοποιώντας τουλάχιστον 10 κλοπές σε Λιβανάτες και Αρκίτσα και επίσης απανωτές κλοπές-διαρρήξεις στην Πάτρα.

Αυτή ήταν άλλωστε η κύρια δράση του από το 2008 και μετά με δεκάδες διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια σε Πελοπόννησο και Φθιώτιδα. Αμέσως μετά τη Νάξο, συστήθηκαν δύο ομάδες από την Ασφάλεια Αττικής που χωρίστηκαν σε Λιβανάτες και Πάτρα και ουσιαστικά τον περίμεναν να γυρίσει αφού εκεί βρίσκονταν τα λημέρια του. Και όντως, μία πρόσφατη διάρρηξη στην Πάτρα που βρέθηκε αποτύπωμά του και ένα Fiat Panda που έκλεψε στις 17 Φεβρουαρίου από την Αρκίτσα, ήταν αρκετά για να τον εντοπίσουν τελικά στην Αχαία και να τον συλλάβουν, μαζί με τον 27χρονο συνεργό του, με τον οποίο έκαναν μαζί τις κλοπές και της ληστείες, όπως και τον φόνο του ηλικιωμένου στην Αρκαδία.

Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, βρέθηκε και ένα πιστόλι που χρησιμοποιούσαν για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί με τους οποίους έχει διαπράξει άλλες παρόμοιες ληστείες, καθώς η δράση του 31χρονου ξεκινά από το 2008 και φτάνει το 2015.

Ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής κατά την σημερινή επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από τις Αρχές, χαρακτήρισε τον δράστη ως «ανοργάνωτο»  και όχι «οργανωμένο» κατά συρροή δολοφόνο, που σημαίνει ότι δεν ενημερωνόταν από τα ΜΜΕ, δεν προκαλούσε τις Αρχές και δεν ακολουθούσε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, «απλά» σκότωνε όποτε το επιθυμούσε, γιατί του ερχόταν να το κάνει και δεν φυλαγόταν για δεν τον ένοιαζε...

Σοκάρει η δράση του Serial Killer. Τη σκότωσε και κακοποίησε τη σορό της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνελήφθη στην Πάτρα ο "στραγγαλιστής" serial-killer και ληστής της Νάξου και της Πελοποννήσου

Άγριο έγκλημα στη Νάξο: 59χρονη βρέθηκε με δεμένα χέρια και ύφασμα στο λαιμό

Παρουσίαση σύλληψης Αλβανού κακοποιού

SHARE:

24Media Network