Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απαγωγέων 32χρονης

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απαγωγέων 32χρονης

Οι δύο άνδρες 30 και 37 χρόνων μαζί με δύο συνεργούς τους είχαν απαγάγει τη νεαρή γυναίκα από την πλατεία Μεταξουργείου.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν εισαγγελική διάταξης στα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο ανδρών που κατηγορούνται για την απαγωγή 32χρονης και κλοπές μοτοσικλετών.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 37 χρόνων μαζί με δύο συνεργούς τους, που αναζητούνται απήγαγαν, το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου 2015 από την πλατεία Μεταξουργείου, 32χρονη υπήκοο Άγιου Δομίνικου, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή.

Ακολούθως, ζήτησαν χρηματικό ποσό από συγγενικό της πρόσωπο προκειμένου να την απελευθερώσουν, ενώ λίγη αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της απαγωγής και συνελήφθη στις 23 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι ο 37χρονος ενώ για τον 30χρονο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΠΑΣΣΑ Παύλο του Δημητρίου και της Βενετίας, γεννηθέντα το 1979 στον Χολαργό Αττικής

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απαγωγέων 32χρονης

Β) ΚΟΤΣΑ Ανδρέα του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα το 1986 στην Πάτρα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απαγωγέων 32χρονης

Ύστερα από κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντα και στο γκαράζ το οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο φύλαξης-αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών καθώς και ως χώρο κράτησης της 32χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο κλεμμένες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, τμήματα κλεμμένης μοτοσυκλέτας, δύο πιστόλια, 16 φυσίγγια, ένα τσεκούρι και 500 ευρώ.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές κατ’ εξακολούθηση, της αρπαγής και της παράνομης οπλοκατοχής.

SHARE: