Στη δημοσιότητα τα τατουάζ του άγρια δολοφονημένου άντρα στα Λιμανάκια

Στη δημοσιότητα τα τατουάζ του άγρια δολοφονημένου άντρα στα Λιμανάκια

Δόθηκαν φωτογραφίες από τις Αρχές με τατουάζ του θύματος, μήπως μπορέσει κάποιος να τον αναγνωρίσει

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες των τατουάζ του άγνωστου άντρα ηλικίας περίπου 35-45 ετών, οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και απανθρακωμένος, πρωινές ώρες στις 15 Ιουνίου 2016 σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Επιπλέον το θύμα είχε στο σώμα του την ακόλουθη δερματοστιξία (τατουάζ):

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

 

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

 

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

 

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

 

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

 

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό των ερευνών της Ασφάλειας για το άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Τιτάνια είναι η προσπάθεια των Αρχών να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το θύμα της φρικτής δολοφονίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Το θύμα ανακάλυψε μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί της Τετάρτης ένας ψαράς. Ξαφνικά είδε το φρικτό θέαμα του άγρια δολοφονημένου άντρα στα βραχάκια και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία. Το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και του είχαν βάλει φωτιά, καθώς έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και είχαν καεί τα ρούχα του.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε την ίδια ημέρα στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα είναι λευκής φυλής περίπου 35-45 ετών και έφερε πολλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα, πλήθος τραυμάτων στο πρόσωπο, τα οποία δεν ήταν θανάσιμα και βαθύ κάταγμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού, που ήταν και το θανάσιμο τραύμα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν και φωτιά στο θύμα για να εξαφανίσουν ενδεχομένως κάθε ίχνος δικό τους και δικό του.

Τα δύο σημεία φωτιάς απείχαν μόλις ένα μέτρο μεταξύ τους που δικαιολογούν την πτώση του θύματος στο σημείο. Τα τραύματα προκλήθηκαν όχι από πυροβόλο όπλο αλλά από κάποιο βαρύ και μητερό μεταλλικό όργανο, όπως μεγάλο κατσαβίδι, λοστό ή “σκύλα”…

Από τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν προέκυψε ταυτοποίηση του θύματος άρα δεν ήταν σεσημασμένος, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το θύμα αποκλείεται να είχε εμπλακεί σε κάποια παράνομη δραστηριότητα, απλά αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει προσαχθεί ή συλληφθεί για κάτι στο παρελθόν. Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται από την ιατροδικαστή τη νύχτα πριν βρεθεί.

Ενδεχομένως, πρόκειται για Έλληνα, καθώς φέρει ένα τατουάζ που έχει μερικώς καταστραφεί από τα εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του, που γράφει με ελληνικά γράμματα μάλλον “Νίκος” … και από κάτω ένα άλλο τατουάζ με μάλλον έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, όμως παρά την μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση με περιγραφή που να ταιριάζει στο θύμα.

Πρόσθετα, στην περίπτωσή του δεν μπορεί να γίνει ψηφιακή αναδόμηση και απεικόνιση προσώπου όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις, καθώς το πρόσωπο του είναι εντελώς κατεστραμένο τόσο από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε όσο και από την φωτιά που του έβαλαν στη συνέχεια.

Από τα Λιμανάκια έχουν προσαχθεί και έχουν εξετασθεί ακόμα και ομοφυλόφιλοι που συχνάζουν στο σημείο αυτό, αλλά κανείς δεν φέρεται μέχρι στιγμής να ξέρει το παραμικρό. Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλες τις πιθανότητες για το ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών, ενώ συνεχίζονται με αγωνιώδεις ρυθμούς οι προσπάθειες αναγνώρισής του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα