Στη φάκα οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Στη φάκα οι ληστές με τα καλάσνικοφ
Μεσημβρινές ώρες της 27-7-2011, μετά από συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ, συνελήφθησαν εντός ισογείου διαμερίσματος, στην περιοχή του Κερατσινίου, ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας ηλικίας 34 ετών και τρείς (3) Έλληνες ομογενείς, από την Γεωργία, το Καζακστάν και την Αρμενία, ηλικίας 32, 33 και 47 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο πριν οι τρείς πρώτοι από τους ανωτέρω, είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Κερατσινίου. (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ) Eurokinissi

Τρεις Αλβανοί ανακρίνονται για σωρεία ληστειών στην νοτιοανατολική Αττική. Η αστυνομία ερευνά εάν είναι οι ίδιοι οι οποίοι είχαν μπει σε σπίτι στη Γλυφάδα και κάποιος από αυτούς βίασε νεαρή μητέρα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν τρεις Αλβανοί οι οποίοι φέρεται ότι συμμετείχαν σε συμμορίες και έκαναν ληστείες με την απειλή καλάσνικοφ. Κατά την ΕΛΑΣ πρόκειται για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ που είχε γίνει ο φόβος των προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες συμμετείχαν και στην ληστεία στις 27 του Σεπτεμβρίου, κατά την οποία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά μητέρα ανήλικων διδύμων στη Γλυφάδα.

Οι δράστες φέρεται ότι εισέβαλαν στα σπίτια τις νύχτες και αφού απειλούσαν και έδεναν τους ιδιοκτήτες τους, άρπαζαν χρήματα και χρυσαφικά.

Επίσης εντοπίστηκε ΙΧ μάρκας Μερσεντές το οποίο είχε κλαπεί μετά την ληστεία σε σπίτι στη Γλυφάδα.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών με μία σφαίρα στη θαλάμη και άλλες επτά σφαίρες στη γεμιστήρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα