Στη φυλακή 26χρονος που συνελήφθη με 10 κιλά χασίς

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε τα ναρκωτικά για ένα διήμερο

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του 26χρονος αλβανικής υπηκόοτητας ο  οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να μεταφέρει στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου του 10 κιλά χασίς.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε τα ναρκωτικά για ένα διήμερο, του είπαν ότι θα τα πάρουν, δεν τα πήραν και τα πέταξε στον κάδο ανακύκλωσης.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο 26χρονος, ο οποίος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αρκετές ημέρες πριν, φέρεται να πέταξε σταδιακά τις σακούλες με το χασίς σε κάδο ανακύκλωσης. Αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει από το σημείο, ωστόσο συνέχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του. Ταυτόχρονα, μία άλλη ομάδα αστυνομικών είχε ακροβολιστεί στο σημείο, όπου είχαν αφεθεί τα ναρκωτικά σε περίπτωση που κάποιος πήγαινε να τα παραλάβει.

Ο 26χρονος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη και είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Δουλεύει στις οικοδομές, τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού, βρισκόταν διαρκώς κοντά στην σύζυγό του. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η ποσότητα των 10 κιλών χασίς, αλβανικής προέλευσης, είχε φθάσει πρόσφατα στην Κρήτη. Η αξία υπολογίζεται στις 30.000€.

ΠΗΓΗ CRETALIVE/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

SHARE:

24Media Network