Στη φυλακή ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Στη φυλακή ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της "μαφίας των Ρομά". Διαβάστε τί ισχυρίστηκε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρη Φούκα.

Ο Α. Αγγλούπας που φέρεται να είχε το ρόλο κλεπταποδόχου στην υπόθεση της αποκαλούμενης “μαφίας των Ρομά”, κατηγορείται με τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που τους αποδίδονται καθώς όπως ανέφερε δεν ήξερε ότι επρόκειτο για κλεμμένα αντικείμενα. Επίσης φέρεται μα ισχυρίστηκε ότι ήταν συλλέκτης και πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δυο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση.

Από τους υπόλοιπους 20 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα ως μέλη της οργάνωσης συνολικά οκτώ κρίθηκαν προφυλακιστέοι και 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιαστικούς όρους.
 

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα ακόμη 20 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για την εμπλοκή τους στην εγκληματική οργάνωση. Από αυτούς 11 κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα όρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα