Στην τουαλέτα δέχτηκε κατά πάσα πιθανότητα την δολοφονική επίθεση η 67χρονη στα Καμίνια

default image

Αρνητική ήταν η απάντηση του ιατροδικαστή στο ερώτημα εάν η 67χρονη που δολοφονήθηκε στα Καμίνια είχε πέσει τυχόν θύμα βιασμού και εκτιμάται πλέον ότι δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα και σύρθηκε από τον δολοφόνο της μέχρι το πλυσταριό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 67χρονης γυναίκας, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της επί της οδού Θεσσαλονίκης 21 στα Καμίνια.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στο πλυσταριό της τριώροφης οικογενειακής πολυκατοικίας που έμενε, από την ίδια της την αδερφή μέσα σε μία λίμνη αίματος, και με τα ρούχα και το εσώρουχο της κατεβασμένα από την μέση και κάτω.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα έφερε δύο βαθιά τραύμα από μαχαίρι στον θώρακα και άλλο ένα εξαιρετικά βαθύ τραύμα στον λαιμό, ενώ δεν προέκυψαν κατά την νεκροψία-νεκροτομή ενδείξεις ή ευρήματα που να πιστοποιούν, το ενδεχόμενο βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν στο ενδεχόμενο πως η 67χρονη έπεσε κατά πάσα πιθανότητα θύμα αυτής της φρικτής δολοφονίας, ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα και πως ο δράστης την έσυρε αμέσως μετά στο πλυσταριό όπου βρέθηκε. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής καταλήγουν στο οικείο και οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και ενδεχομένως να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, ίσως και …σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα