Στις 3 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 3 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε ακόμα μία διακοπή δίχως να μπει στην ουσία, προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε κλίμα αγανάκτηση τόσο από την πλευρά της οικογένειας του Παύλου Φύσσα όσο και της προέδρου του δικαστηρίου Μαρίας Λεπενιώτη, διέκοψε ακόμα μία συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Νέα συνεδρίαση ορίστηκε για την Παρασκευή 3 Ιουνίου, καθώς οι δύο συνήγοροι που διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως για να εκπροσωπήσουν κατηγορούμενους, ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση.

Αν και οι ίδιοι αιτήθηκαν τη διακοπή της δίκης για δύο μήνες, το δικαστήριο αποφάσισε ότι μερικές ημέρες ήταν αρκετές. Η εξέλιξη της νέας διακοπής, χωρίς η υπόθεση να μπει στην ουσίας της, προκάλεσε τη δυσφορίας της οικογένειας Φύσσα, που εξακολουθεί να παρευρίσκεται στη διαδικασία κάθε φορά.

Η πρόεδρος της έδρας, Μαρία Λεπενιώτη, φάνηκε πάντως να δυσανασχετεί με τη διαδικασία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο Προϊστάμενος του Εφετείου Αθήνας, Νικ.Δαυρος όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο -όπως είπε- εξακολουθεί μέχρι σήμερα να μην έχει μεταφέρει τη δίκη σε άλλη, μεγαλύτερη, αίθουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής

Για τη Δευτέρα διέκοψε η δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής. Μάγδα Φύσσα: "Μου φάγανε δυο μέτρα παλικάρι"

SHARE:

24Media Network