Απολογήθηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Απολογήθηκε ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Απολογήθηκε το Σάββατο ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Φέρεται να έχει επικαλεστεί ότι βρισκόταν σε άμυνα

Στα δικαστήρια του Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε το Σάββατο, ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

Ο δράστης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, έχει ομολογήσει την πράξη του και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Αν και οι καταθέσεις που έχουν στη διάθεση τους οι Αστυνομικοί, προσδιορίζουν την εικόνα του αιματηρού σκηνικού, ωστόσο ο δράστης παραθέτει διαφορετική εικόνα ως προς τις συνθήκες και την εξέλιξη των γεγονότων.

Αποδίδει τα όσα συνέβησαν σε τραγική συγκυρία, με τον ίδιο τυχαία να βρίσκεται στο σημείο, ανάμεσα στη συμπλοκή, και “στην προσπάθειά του να αμυνθεί- θεώρησε ότι κινδύνευε η ζωή του- έβγαλε το μαχαίρι που είχε πάνω του, χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει τον 34χρονο”.

Περιμετρικά των δικαστηρίων υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 45χρονος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον δέχθηκε το τηλεφώνημα που τον κάλεσε να πάει στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι την Τετάρτη.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, είχε ζητήσει τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα