Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Δράστης και θύμα επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο «Ιπποκράτειο». Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο νοσοκομείο.

Ενώπιον του Ανακριτή Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο  38χρονος αγγειοχειρουργός που σκότωσε μία 36χρονη γνωστή του και ασθενή του και “ξεφορτώθηκε” την σορό της σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο γιατρός εντοπίστηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής χθες το μεσημέρι και συνελήφθη, ενώ το βράδυ μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Απριλίου, όταν ο σύζυγος της άτυχης Γεωργιανής συζύγου και μητέρας τριών παιδιών, προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι η σύζυγός του θα πήγαινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για μία μικροεπέμβαση για κιρσούς στα πόδια της και έκτοτε δεν ξαναγύρισε.

Αμέσως οι αστυνομικοί στράφηκαν στο Νοσοκομείο και στον γιατρό που υποτίθεται πως θα έκανε την μικροεπέμβαση, ο οποίος αρχικά έκανε τον ανήξερο, μετά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί πως την γνώριζε και μάλιστα συνομιλούσε μαζί της συχνά στο Facebook, στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς πως μετά την επέμβαση εκείνος πήγε στο σπίτι του και δεν ήξερε τι έγινε με την ασθενή του, όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν σύντομα πως υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Ζήτησαν το υλικό του κλειστού κυκλώματος του Νοσοκομείου και τον είδαν να την βάζει στο αμάξι του, στη συνέχεια είδαν πάλι από κάμερες, το αυτοκίνητο του να περνάει από τα διόδια στην Χαλκιδική και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας πρόδωσαν την θέση του στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Εκείνος αρχικά το αρνήθηκε ότι πήγε εκεί, αλλά στη συνέχεια το παραδέχτηκε λέγοντας όμως ότι απλά πέρασε από εκεί. Οι αστυνομικοί έκτοτε ανακάλυψαν πολλά και με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που αποδείκνυαν ότι γνώριζε το θύμα…

Εκείνος αφού μέχρι σήμερα δεν κατηγορούνταν για κάτι, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πατρικό του στο Νέο Ηράκλειο, όμως οι αστυνομικοί τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση. Τελικά προχθές το πρωί εντοπίστηκε η σορός του θύματος σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής και χθες το μεσημέρι ο γιατρός συνελήφθη κατόπιν εντάλματος και οδηγήθηκε το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Έως αυτή την ώρα δεν εξηγεί τι συνέβη, δηλαδή αν έγινε κάποιο ιατρικό λάθος, έχασε την ζωή της η γυναίκα και αποφάσισε με αυτόν τον απίστευτο τρόπο να την “ξεφορτωθεί”, αφού δεν υπήρχε αναισθησιολόγος ή νοσοκόμος ως τυχόν μάρτυρας… λόγω του ότι ήταν μικροεπέμβαση ή αν τα κίνητρα ήταν ερωτικά, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά την απολογία του.

Αυτό που δείχνουν τα στοιχεία πάντως λόγω και της ποσότητας αναισθητικού που χρησιμοποιούν οι αναισθησιολόγοι και εντοπίστηκε στο αίμα της, δίχως να έχει προηγηθεί ιατρική πράξη από αναισθησιολόγο, δείχνει ότι η γυναίκα έχασε την ζωή της πιθανόν από ιατρικό λάθος σε μία άτυπη επέμβαση που προχώρησε ο γιατρός δίχως να έχει ενημερωθεί το νοσοκομείο και για να καλύψει τις πράξεις του λειτούργησε από εκεί και μετά με αυτόν τον παράλογο τρόπο…

Η ιατροδικαστής δυσκολεύτηκε πολύ κατά την νεκροψία-νεκροτομή εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης του θύματος και δεν μπόρεσε να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Εντόπισε εκδορές και αμυχές στα πόδια της όχι όμως κάποιο μοιραίο τραύμα, ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Ως προς το πρώτο σκέλος μία πρώτη ανάλυση δείχνει αυτό που προαναφέρθηκε, η ανίχνευση δηλαδή αναισθητικού στο αίμα της.

Το μόνο που παραδέχτηκε το θύμα είναι την ώρα θανάτου του θύματος που την προσδιόρισε στις 17:45 της 26ης Απριλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα