Την Παρασκευή απολογείται ο Θωμάς Λιακουνάκος

Την Παρασκευή απολογείται ο Θωμάς Λιακουνάκος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ AXON AIRLINES AVATON

Την Παρασκευή τελικά θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, υστέρα από προθεσμία που έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο επιχειρηματίας Θ. Λιακουνάκος από την ανακρίτρια Διαφθοράς Β. Μπάτη. Μέχρι τότε θα κρατηθεί.

Η δικαστική λειτουργός Βασιλική Μπράτη ζήτησε τη σύλληψή του, μετά τα στοιχεία που έλαβε από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία από εταιρία ofshore του Θ. Λιακουνάκου φέρεται να “πέρασε” μίζα, ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ με τελικούς αποδέκτες του Ακη Τσοχατζόπουλο και Γιαννη Σμπωκο.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτρια Διαφθοράς, και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Θωμάς Λιακουνάκος αφορά στην προμήθεια ειδικών αεροσκαφών για έγκαιρη προειδοποίηση από την εταιρεία Ericson την οποία εκπροσωπούσε η εταιρεία AXON του κ. Λιακουνάκου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, εκτός του συγκεκριμένου εξοπλιστικού προγράμματος εμπλέκεται και κατηγορείται και σε άλλα δύο εξοπλιστικά που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ερευνών, την αγορά των αρμάτων Λέοπαρντ και το λεγόμενο ηλεκτρονικό πόλεμο, ενώ έρευνες για τα Λέοπαρντ συνεχίζονται από την Εισαγγελία Διαφθοράς με επικεφαλής την κυρία Ελένη Ράικου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα