Στον ανακριτή σήμερα ο “δράκος”

Στον ανακριτή σήμερα ο “δράκος”
Ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις κατά γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου οδηγείται στον εισαγγελέα το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου 2016. Ο 30χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη στη Φιλοθέη, μετά από αστυνομική επιχείρηση, τα ξημερώματα επιτέθηκε σε μια γυναίκα, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου και προσπάθησε να τη φιμώσει με μονωτική ταινία. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και περίοικοι που την άκουσαν ειδοποίησαν την αστυνομία. Η Αστυνομία τον αναζητούσε για πέντε συνολικά επιθέσεις σε βάρος γυναικών. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

"Ραντεβού" με τη Δικαιοσύνη έχει σήμερα ο "δράκος" του Αμαρουσίου, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.

Το κατώφλι του 27ου τακτικού ανακριτή που “χρεώθηκε” την υπόθεση, θα περάσει σήμερα ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αποκαλείται “δράκος” του Αμαρουσίου καθώς φέρεται να αποπειράθηκε το βιασμό τουλάχιστον τεσσάρων γυναικών.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Όλες αυτές τις μέρες, ο κατηγορούμενος κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου ήδη εχει δώσει τις πρώτες καταθέσεις του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες φορές έχει αρνηθεί τις σε βάρος του κατηγορίες ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχει υποστηρίξει ότι το έκανε για να εκδικηθεί τις γυναίκες.

Ο 27ος τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, θα αποφασίσει για την επιβολή ή μη προσωρινής κράτησης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, χωρίς ακομη να έχουν καταλήξει ποιός είναι ο δράστης. Μέχρι τώρα πάντως, δεν έχουν αποκλείσει την εμπλοκή του 30χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα