Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης: “Δεν περίμενα ποτέ ότι η μία μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη”

Συγκλονίζει ο πατέρας της Φαίης: “Δεν περίμενα ποτέ ότι η μία μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη”

Ξεκίνησε η δίκη του θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπλάχα. Λύγισε ο πατέρας κατά την κατάθεση του. Τι υποστήριξε για τη σχέση της αδικοχαμένης κόρης του με τον βασικό κατηγορούμενο και για την άλλη κόρη του, που επίσης κάθεται στο εδώλιο

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου ξεκίνησε την Δευτέρα (05/05), η υπόθεση του άγριου θανάσιμου ξυλοδαρμού τής 23χρονης Φαίης Μπλάχα, στις 6 Απριλίου του 2013, από τον 26χρονο φίλο της, Βαγγέλη Στεφανάκη με τον οποίο είχε καυγαδίσει, στη Νέα Μάκρη.

Στην υπόθεση, πλην του 26χρονου, που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, είναι κατηγορουμένη και η αδελφή του θύματος, Μαριαλένα Μπλάχα για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία. Η κατηγορουμένη, 32 ετών, απούσα από το δικαστήριο, φέρεται να μην είπε την αλήθεια για όσα έγιναν σε βάρος της αδελφής της, προκειμένου -κατά το κατηγορητήριο- να καλύψει τον 26χρονο, με τον οποίο διατηρούσε παράλληλα με την αδελφή της ερωτική σχέση.

Το δικαστήριο, με την έναρξη της διαδικασίας και μετά από σχετικό θέμα που έθεσε η εισαγγελέας Έδρας, διέταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση της κατηγορουμένης ενώπιόν του «προς διακρίβωση της αλήθειας».

Ο κατηγορούμενος για τον μοιραίο ξυλοδαρμό της 23χρονης, αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη ήταν ατύχημα και πως την χτύπησε «αλλά όχι έτσι όπως με κατηγορούν».

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του πατέρα τού θύματος και της κατηγορουμένης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος είχε χτυπήσει την 23χρονη και πως ξέρει άλλα δύο περιστατικά βιαιοπραγίας.

Αναφερόμενος στη μεγάλη του κόρη, ο μάρτυρας είπε πως δεν περίμενε ποτέ πως η μία του κόρη θα έκανε ποτέ κακό στην άλλη. Σύμφωνα με τον πατέρα: «Το τελευταίο δεκαήμερο πριν το θάνατό της, η κόρη μου μού είπε ότι ο 26χονος είχε σχέση με την αδερφή της. Όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων, η κατηγορουμένη και ο 26χρονος είχαν σχέση στο παρελθόν, πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με το θύμα, προφανώς κατά τη διάρκεια του γάμου της. Η μεγάλη μου κόρη μού είπε πως αναγκάστηκε να πει ψέματα στην πρώτη της κατάθεση, γιατί την απειλούσε ο κατηγορούμενος, ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένεια της. Πάντως, η κατηγορουμένη μετά τον θάνατο της αδελφής της δεν έδειξε ιδιαίτερη συμπαράσταση. Την ημέρα του μνημόσυνου είχε πάει σε καλλιστεία σκύλων. Δεν μιλάω πλέον μαζί της. Ξέρω ότι συνεχίζει τη ζωή της κανονικά».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα