Συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Αττική

Συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Αττική
Ελληνική Αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τέσσερα άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν πάνω από 10 κιλά κοκαΐνης καθώς και ποσότητες κάνναβης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλια και σφαίρες

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε Αθήνα, Ζωγράφου και Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα άτομα, τρεις Αλβανοί ηλικίας 36, 46 και 48 ετών και ένας 45χρονος Έλληνας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο 48χρονος αλλοδαπός και ο Έλληνας κατελήφθησαν να κατέχουν και για λογαριασμό των υπολοίπων, εντός ταξί, πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 5.870 γραμμ. με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Την ποσότητα κοκαΐνης την προμηθεύτηκαν από τον 36χρονο συγκατηγορούμενό τους, ο οποίος και κατελήφθη να κατέχει σε οικία στην Αθήνα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 900 γραμμ., κοκαΐνη βάρους 85 γραμμ. και ένα πιστόλι.

Σε έρευνα στην οικία του 48χρονου, κατελήφθη να κατέχει με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση και για λογαριασμό των υπολοίπων τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 2.275 γραμμ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε έτερη οικία στη Βουλιαγμένη, κατελήφθη ο 46χρονος να κατέχει τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 2.168 γραμμ. και τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη σε υγρή μορφή βάρους 62 γραμμ. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με 7 φυσίγγια.

Συνολικά κατασχέθηκαν 10 κιλά και 399,4 γραμμ. κοκαΐνης, 62 γραμμ. κοκαΐνη υγρής μορφής, 900 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, δύο πιστόλια, 13 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 625 ευρώ και 60.000 λεκ Αλβανίας, 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 8 κινητά τηλέφωνα και δύο «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα