Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε πως συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/10 τον αποστολέα του εκρηκτικού μηχανισμού σε φάκελο ο οποίος εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε πως συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/10 τον αποστολέα του εκρηκτικού μηχανισμού σε φάκελο ο οποίος εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εξιχνιάσθηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών και επιπλέον, μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής στην ευρύτερη περιοχή

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στο Ρέθυμνο κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών ενώ εξιχνιάσθηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών και επιπλέον, μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 32 και 21 ετών, και όπως προέκυψε στις 5 και 6 Φεβρουαρίου, αφαίρεσαν από κοινού τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες. Επιπλέον, αφαίρεσαν από κατάστημα, χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα διέπραξαν ακόμα τρεις απόπειρες κλοπής σε επιχειρήσεις.

Σε βάρος μάλιστα του 32χρονου σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ADVERTISING

SHARE: