Συλλήψεις για λαθρεμπόριο ποτών στον Κορυδαλλό

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο ποτών στον Κορυδαλλό

Κατασχέθηκαν περισσότερες από 3.500 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών που θα κατέληγαν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ

Στην κατανάλωση από θαμώνες νυχτερινών κέντρων θα κατέληγαν χιλιάδες φιάλες λαθραίων ποτών αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας. Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 57χρονου Έλληνα και δύο Βουλγάρων, ηλικίας 46 και 44 ετών, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων.

Ειδικότερα πρωινές ώρες την Τετάρτη, στον Κορυδαλλό, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια έλεγχου σε φορτηγό, που οδηγούσε ο 57χρονος συλληφθείς, εντόπισαν αλκοολούχα ποτά διαφόρων σημάτων, καθώς και πλήθος αυτοκόλλητων ετικετών με σήματα διαφόρων αλκοολούχων ποτών χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά φορολογικά και τελωνειακά στοιχεία.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, εντολείς της μεταφοράς ήταν οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι συνόδευαν από απόσταση το φορτηγό και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στο φορτηγό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.536 φιάλες αλκοολούχων ποτών, το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός αυτοκόλλητων ετικετών.

Τα αλκοολούχα ποτά παραδόθηκαν στο Τελωνείο Αθηνών για τον προσδιορισμό του ύψους των προβλεπομένων φόρων, τελών και λοιπών επιβαρύνσεων, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

SHARE:

24Media Network