Συλλήψεις παρκαδόρων έξω από νυχτερινά κέντρα

Συλλήψεις παρκαδόρων έξω από νυχτερινά κέντρα

Οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση αποδείξεων, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, τα ξημερώματα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του κέντρου Αθηνών και της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν έξι άτομα (τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί), εκ των οποίων οι τέσσερις εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι δυο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Συλλήψεις παρκαδόρων έξω από νυχτερινά κέντρα

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση αποδείξεων, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

ADVERTISING

SHARE: