Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στην Καλλιθέα

Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στην Καλλιθέα
Αστυνομικοί - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία αεροβόλα όπλα, taser, ασύρματος και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ένας 35χρονος Έλληνας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του στη διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή της Καλλιθέας, εντοπίσθηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, δύο αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), φορητός ασύρματος, 6 τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και δύο Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα