Συμμορία διαρρηκτών “χτυπούσε” σπίτια σε Π. Φάληρο και Ν. Σμύρνη

Συμμορία διαρρηκτών “χτυπούσε” σπίτια σε Π. Φάληρο και Ν. Σμύρνη
Διαρρήκτης, φωτογραφία αρχείου istock

Συνελήφθη 40χρονος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές διαμερισμάτων στις περιοχές του Π. Φαλήρου και της Ν. Σμύρνης. Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 40χρονος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση. Συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν και αναζητούνται έτερα μέλη, ένας εκ των οποίων είναι 29 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών διαρρήξεωνκλοπών από διαμερίσματα στις περιοχές του Π. Φαλήρου και Ν. Σμύρνης, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών από την ανωτέρω Υπηρεσία με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών.

Κατόπιν διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 40χρονου στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, προκύπτει ότι τουλάχιστον δύο από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν το ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ ο συλληφθείς με τον 29χρονο συνεργό του εισέρχονταν στις πολυκατοικίες παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και στη συνέχεια τις θύρες των διαμερισμάτων.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου, έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής, τρεις περιπτώσεις, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων και των υπόλοιπων μελών συνεχίζεται. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα