Συνελήφθη διακινητής μεταναστών ύστερα από καταδίωξη στον Λαγκαδά

Συνελήφθη διακινητής μεταναστών ύστερα από καταδίωξη στον Λαγκαδά
Τζιπ της Αστυνομίας, Αρχείο EUROKINISSI

Συνελήφθη ένας 43χρονος Μολδαβός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών από το Πακιστάν και το Μπαγκαντές με επιβατικό όχημα-Για την σύλληψη του διακινητή χρειάστηκε να γίνει καταδίωξη

Στη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά χθες το απόγευμα.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Μολδαβό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί με εδαφική αρμοδιότητα περιοχές του Δήμου Λαγκαδά, εντόπισαν ένα βανάκι, με ξένες πινακίδες, να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά- Ρεντίνας και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε ύστερα από καταδίωξη σε κοντινή αγροτική περιοχή και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος άντρας είχε αποβιβάσει από το αυτοκίνητο 9 αλλοδαπούς από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version