Συνελήφθη γνωστός στις Αρχές αντιεξουσιαστής για ληστεία σε χρηματαποστολή

Συνελήφθη γνωστός στις Αρχές αντιεξουσιαστής για ληστεία σε χρηματαποστολή
Περιπολικό της αστυνομίας. Φωτό αρχείου InTime

Ο 34χρονος συνελήφθη για απείθεια και για ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του για ληστεία σε χρηματαποστολή που είχε διαπράξει στου Ζωγράφου το 2018

Συνελήφθη ένας 34χρονος παλιός γνώριμος των Αρχών ως αντιεξουσιαστής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, για απείθεια, αλλά και για ληστεία και εμπρησμούς που είχε διαπράξει παλιότερα.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος έχει διαπράξει και τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

-Απογευματινές ώρες της 10-2-2018 στου Ζωγράφου, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από κατάστημα σούπερ μάρκετ και του αφαίρεσαν το ειδικό κυτίο μεταφοράς αξιών.

-Πρώτες πρωινές ώρες της 17-5-2009 με συνεργούς του, τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν Αυτοσχέδιους Εκρηκτικούς Εμπρηστικούς Μηχανισμούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σταθμευμένα εξωτερικά και εσωτερικά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Λ. Μεσογείων. Από τις εκδηλωθείσες εκρήξεις και πυρκαγιές, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους της αντιπροσωπείας.

Για τις δύο ανωτέρω πράξεις υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών δικογραφία και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, τόσο με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τις δύο ανωτέρω πράξεις, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα