Νίκαια: Συνελήφθη για ληστεία ο αστυνομικός – Είχε τουλάχιστον δυο συνεργούς

Νίκαια: Συνελήφθη για ληστεία ο αστυνομικός – Είχε τουλάχιστον δυο συνεργούς
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος των Πακιστανών στο σπίτι που διέμεναν στη Νίκαια, σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των συνεργών του και τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου αστυνομικού της Ασφάλειας Αττικής για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος των Πακιστανών, στο σπίτι που διέμεναν επί της οδού Γέμελου 23, στη Νίκαια.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των συνεργών του και τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ο αστυνομικός που υπηρετούσε ως οδηγός διοικητή τμήματος της Ασφάλειας Αττικής, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του τους συναδέλφους του, αντιθέτως οι καταθέσεις των έξι Πακιστανών ταυτοποιήθηκαν από τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας και έτσι οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τουλάχιστον με άλλους 2-3 συνεργούς του οργάνωσαν την ληστεία σε βάρος των Πακιστανών για να τους πάρουν τα λαθραία τσιγάρα και χρήματα.

Εκείνοι πρόλαβαν να διαφύγουν, εκείνος όμως όχι, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν να τον ξυλοκοπήσουν, να τον δέσουν και να αποπειραθούν να του κόψουν το αυτί ως αντίποινα για την επίθεση που δέχτηκαν νωρίτερα εκείνοι, από τον ίδιο και τους συνεργούς του.

Αφού διαπιστώθηκε λοιπόν πως όντως ο αστυνομικός λήστεψε τους Πακιστανούς, συνελήφθη και πλέον ανακρίνεται για να φτάσουν κοντά οι Αρχές και στην σύλληψη των συνεργών του, πιθανόν επίσης αστυνομικών.

Πρόσθετα, η έρευνα έχει αρκετό δρόμο μπροστά της μέχρι την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης αφού από χθες έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αντίστοιχες περιπτώσεις την τελευταία διετία και προσπαθούν οι Αρχές να διαπιστώσουν αν βρίσκονται μπροστά στην εξάρθρωση συμμορίας που δρούσε με αυτόν τον τρόπο σε βάρος αλλοδαπών λαθρεμπόρων, αφαιρώντας τους τα προϊόντα και τα χρήματά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα