Συνελήφθη μέλος της “Vor V Zakone” στην Αθήνα

Συνελήφθη μέλος της “Vor V Zakone” στην Αθήνα
Σύλληψη. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Έναν 37χρονο Γεωργιανό που εμφανιζόταν με πέντε διαφορετικά ονόματα, συνέλαβαν οι αρχές. Ήταν διωκόμενους με εντάλματα σύλληψης και αποφάσεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος Γεωργιανός που εμφανιζόταν με πέντε διαφορετικά ονόματα, ως μέλος της διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία “VOR V ZAKONE”.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης 10 έτη και 3 μήνες, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά με ποινή κάθειρξης 12 έτη, διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ληστεία από κοινού και κατά συρροή.

Καθώς επίσης, με ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πειραιά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Vor» είχε αποφάσεις από το 2011 έως και το 2016 με άλλα ονόματα, έφευγε για την χώρα του ή άλλες χώρες και επέστρεφε ξανά. Οι Αρχές της χώρας του είχαν ενημερώσει τις ελληνικές Αρχές πως με το πραγματικό του όνομα ήταν γνωστός «Vor» στην γεωργιανή Μαφία.

Σε μία τυχαία προσαγωγή του, προέκυψε πως με τα πραγματικά του στοιχεία, δεν απασχολούσε, παρά μόνο προέκυπτε η πληροφορία που είχαν από το εξωτερικό οι ελληνικές Αρχές.

Έτσι πήραν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και προέκυψε πως ήταν ο «φαντομάς» με τα πολλά διαφορετικά ονόματα που είχε απασχολήσει τις Αρχές για όλα τα προαναφερόμενα. Πλέον, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχε δραστηροποιηθεί εκ νέου εγκληματικά στην χώρα μας, κάτι που θεωρείται παραπάνω από πιθανό.

Ο κατηγορούμενος, θα οδηγηθεί αρμοδίως, προς εκτέλεση των ανωτέρω αποφάσεων, διάταξης και εντάλματος σύλληψης.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα