Συνελήφθη ο 34χρονος που επιτέθηκε σε νεαρές γυναίκες στη Βούλα

Συνελήφθη ο 34χρονος που επιτέθηκε σε νεαρές γυναίκες στη Βούλα
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 34χρονος Πακιστανός που εντοπίστηκε σε καφετέρια στο Περιστέρι και συνελήφθη, για επιθέσεις κατά γυναικών στη Βούλα. Είχε συλληφθεί ξανά το φθινόπωρο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 34χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες στις 27 Απριλίου, άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις. Ακριβώς επειδή τις δύο από τις κοπέλες, την μία ανήλικη και την άλλη ενήλικη, τις έριξε κάτω και τις θώπευσε αντιμετωπίζει και το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Κατόπιν αυτών, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των ανωτέρω επιθέσεων.

Από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες, σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί ξανά το φθινόπωρο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στα Δυτικά Προάστια και πέρυσι το καλοκαίρι είχε και πάλι συλληφθεί στα Νότια Προάστια για κλοπή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα