Συνελήφθη ο 48χρονος που είχε πυροβολήσει τα δύο αδέρφια στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας

Συνελήφθη ο 48χρονος που είχε πυροβολήσει τα δύο αδέρφια στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος από τους δύο γιους ενώ αναζητείται ο μικρότερος και ο πατέρας τους που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δυο άλλα αδέρφια στην περιοχή για κτηματικές διαφορές

Συνελήφθη, μετά από αυθόρμητη προσέλευση του, σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, από άντρες της Ασφάλειας Αγρινίου, ο 48χρονος που αναζητείτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δύο αδερφών στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, της παράνομη οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 48χρονος στις 17 Νοεμβρίου το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή, στο Κουβαρά Ξηρομέρου, Αιτωλοακαρνανίας, λόγω κτηματικών διαφορών, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο δύο αδέρφια, ηλικίας 46 και 41 ετών, τραυματίζοντας τον πρώτο στο γοφό και τον άλλο στα πόδια, ενώ ο 45χρονος αδερφός του δράστη και ο 74χρονος πατέρας τους,  τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες χτυπώντας τους με ξύλινες μαγκούρες.

Κατά τη σύλληψη του ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει καθώς και δύο φυσίγγια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα