Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής. Σώος ο 4χρονος Φοίβος

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής. Σώος ο 4χρονος Φοίβος

Σε μία αποθήκη αγροικίας μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής εντοπίστηκε πριν από λίγο και συνελήφθη από άντρες της Αστυνομίας ο Αλβανός συζυγοκτόνος Τζέιμς Κλοντ Λέσι. Ο 4χρονος γιος του ήταν μαζί του και παραδόθηκε από τους αστυνομικούς στον παππού και την γιαγιά του

Τέλος μπήκε μετά από σχεδόν 20 ημέρες στο θρίλερ αναζητήσεων του 33χρονου Αλβανού συζυγοκτόνου Τζέιμς Κλοντ Λέσι και του 4χρονου γιου του Φοίβου, που απήγαγε αμέσως μετά την φρικτή δολοφονία της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του, μόλις 6,5 ετών.

Ο Αλβανός δολοφόνος εντοπίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι από άντρες της Αστυνομίας σε αποθήκη αγροικίας, μόλις μερικά χιλιόμετρα έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου και διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα. Μαζί του ήταν και ο 4χρονος γιος του Φοίβος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και ήδη παραδόθηκε από τους αστυνομικούς στον παππού και την γιαγιά του στην Ορμύλια.

Ο Λέσι οδηγείται στην Ασφάλεια Χαλκιδικής αυτή την ώρα για να εξεταστεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και έτσι να φωτιστούν οι λεπτομέρειες της φυγής του όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του News247, ο δράστης είχε βρει καταφύγιο με το παιδί του στην συγκεκριμένη καλύβα με τα ελενίτ στην στέγη, μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες και τις Αρχές ειδοποίησε ένας εργάτης που κλάδευε ελιές στην περιοχή και αντιλήφθηκε τον πατέρα και τον γιο. Η καλύβα αυτή πριν μερικές ημέρες είχε ελεγχθεί από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής προανάκριση, ο δράστης συνεχώς άλλαζε καταφύγια, καθώς οι αστυνομικοί συνεχώς «χτένιζαν» την περιοχή και τις γύρω αγροικίες. Πρόσθετα, ο συλληφθείς φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν αυτή την ώρα, ότι τις τελευταίες ημέρες αποπειράθηκε μαζί με το γιο του να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη μέσω Μουδανιών, ωστόσο, τον αποθάρρυναν τα πολυάριθμα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. που έβλεπε στην περιοχή και επέστρεψε πίσω στην περιοχή της Ορμύλιας συνεχίζοντας να αλλάζει καταφύγια.

Ο μικρός Φοίβος θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ ήδη έχει οριστεί ψυχολόγος της αστυνομίας για την απαραίτητη στήριξη που θα χρειαστεί το παιδί.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί, αυτό που το News247 είχε τονίσει σχετικά με την υπόθεση πως παρά τα όσα ισχυριζόταν ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, οι αποκαλύψεις του οποίου προκάλεσαν φρενίτιδα στους πολίτες της Αττικής, με αποτέλεσμα εκεί που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε η παραμικρή μαρτυρία για την Αθήνα και τα Μέγαρα, ξαφνικά όλοι να τον βλέπουν στην Αθήνα, οι αστυνομικές δυνάμεις της Κεντρικής Μακεδονίας συνέχισαν μέχρι και σήμερα τις αναζητήσεις τους και τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, αφού ούτε εκείνοι είχαν πειστεί.

Μάλιστα, όπως το News247 ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την Βόρεια Ελλάδα δεν μπορούσαν να αποκλείσουν να χρησιμοποιήθηκε κάποιος ή να έπαιξε κάποιος επίτηδες τον ρόλο του «Lesi» στα Μέγαρα για να βοηθήσει τον Αλβανό συζυγοκτόνο να διαφύγει.

Υπενθυμίζεται, ότι μερικά χιλιόμετρα έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, η Αστυνομία είχε βρει το μόνο στιβαρό στοιχείο που έδινε ένα στίγμα για τον Λέσι και αυτό δεν ήταν άλλο από το μηχανάκι μικρού κυβισμού με το οποίο και διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, το οποίο το είχε εγκαταλείψει και κρύψει στα Ψακούδια. Από τότε οι αστυνομικοί σάρωναν και δεν σταμάτησαν να σαρώνουν όλα τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, αγροικίες και εξοχικά της ευρύτερης περιοχής με τα σημερινά αποτελέσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα