Συνελήφθησαν 4 άτομα για πλιάτσικο σε καμένα σπίτια στον Νέο Βουτζά

Συνελήφθησαν 4 άτομα για πλιάτσικο σε καμένα σπίτια στον Νέο Βουτζά
Αστυνομικός περπατά ανάμεσα σε καμένα σπίτια και αυτοκίνητα Eurokinissi

Οι δράστες εντοπίστηκαν από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν τη νύχτα στην περιοχή και συνελήφθησαν την στιγμή που έβγαιναν από σπίτι πυρόπληκτων με αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του.

Δυστυχώς δεν λείπουν τα περιστατικά πλιάτσικου στα ήδη ρημαγμένα σπίτια των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής. Γι αυτόν τον λόγο η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει στείλει πολλές δυνάμεις στην περιοχή για περιπολίες.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ακόμα και από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά έχουν προσφέρει τα μέγιστα στους συμπολίτες τους, κατά τη διάρκεια περιπολίας στον Νέο Βουτζά, εντόπισαν χθες περίπου μισή ώρα μετά τις 11 τη βράδυ και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις Έλληνες έναν 22χρονο, έναν 25χρονο και δύο 26χρονους, την στιγμή που είχαν εισβάλει στο σπίτι πυρόπληκτων και αφαιρούσαν όσα αντικείμενα αξίας είχαν μείνει όρθια.

Οι θρασύτατοι κλέφτες που δεν σεβάστηκαν ούτε τον πόνο και το δράμα αυτών των ανθρώπων ακινητοποιήθηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν και ερευνάται αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα