Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του
Κόσμος έξω από τράπεζα στην Αθήνα την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Μόλις την Παρασκευή το βράδυ είχε «τραβήξει» τη σύνταξή του από ΑΤΜ τράπεζας. Στο σπίτι του είχε αφήσει 350 ευρώ... από αυτά τα χρήματα

Αντιμέτωπος με τρεις διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του ήρθε το πρωί της Δευτέρας ένας συνταξιούχος αστυνομικός στην Κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος έλειπε από το σπίτι του, καθώς είχε πάει με τη σύζυγό του για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια του σουπερμάρκετ.

Μόλις την Παρασκευή το βράδυ είχε «τραβήξει» τη σύνταξή του από ΑΤΜ τράπεζας. Στο σπίτι του είχε αφήσει 350 ευρώ… από αυτά τα χρήματα. Τρεις άγνωστοι δράστες, που δεν φορούσαν κουκούλες, εκμεταλλεύτηκαν την προσωρινή απουσία του ηλικιωμένου ζευγαριού και αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό. Στη συνέχεια, έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, μέχρι που βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα τα κοσμήματα της συζύγου του 69χρονου και τα 350 ευρώ που είχε αφήσει πίσω του και τα άρπαξαν.

Εκείνη τη χρονική στιγμή, ο συνταξιούχος αστυνομικός επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του. Μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, αντιλήφθηκε πως ήταν παραβιασμένη… Τότε, οι δράστες όρμησαν πάνω του και τον χτύπησαν με τα χέρια τους στο κεφάλι, ενώ τον έσπρωξαν και τον έριξαν πάνω σε έναν έπιπλο και στη συνέχεια βγήκαν έξω τρέχοντας, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα. Ο 69χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ενώ μετέβη στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα