Τέλος στη δράση σωφρονιστικού που διακινούσε ναρκωτικά στις Φυλακές Κορυδαλλού

Τέλος στη δράση σωφρονιστικού που διακινούσε ναρκωτικά στις Φυλακές Κορυδαλλού
Φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Άρχισαν να τον υποψιάζονται, όταν στις συνεχείς έρευνες εντός των Φυλακών Κορυδαλλού ανευρίσκονταν ποσότητες που δεν θα μπορούσαν να είχαν περάσει με άλλον τρόπο εντός των φυλακών παρά μόνο μέσω σωφρονιστικού υπαλλήλου

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σωφρονιστικός υπάλληλος και συγκεκριμένα δεσμοφύλακας του Καταστήματος Κράτησης Ι Κορυδαλλού, την ώρα που -εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του- επιχείρησε να εισάγει στην Φυλακή, ηρωίνη και κάνναβη.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Στην κατοχή του και από την έρευνα που επακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων, πιστόλι με 2 γεμιστήρες και 10 φυσίγγια, αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και 38.750 ευρώ.

Οι πληροφορίες που είχαν περιέλθει στις Αρχές για την δράση του ξεκινούσαν τουλάχιστον από το καλοκαίρι και άρχισαν να τον υποψιάζονται, όταν στις συνεχείς έρευνες εντός των Φυλακών Κορυδαλλού ανευρίσκονταν ποσότητες που δεν θα μπορούσαν να είχαν περάσει με άλλον τρόπο εντός των φυλακών παρά μόνο μέσω σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Αυτά όλα άρχισαν να επιβεβαιώνονται όταν εντοπίστηκαν ναρκωτικά και σε άλλες φυλακές της χώρας και όπως προέκυψε τα είχαν μεταφέρει κρατούμενοι των οποίων είχε προηγηθεί μεταγωγή τους από τον Κορυδαλλό σε άλλες φυλακές και τα είχαν προμηθευτεί μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα