Θεσπιές: Όπλα, μάσκες ακόμα και σπαθί “κατάνα” στην κατοχή συλληφθέντων από το μακελειό

Θεσπιές: Όπλα, μάσκες ακόμα και σπαθί “κατάνα” στην κατοχή συλληφθέντων από το μακελειό

Συνεχίζονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής 7 ατόμων από αντίπαλες εταιρείες security στις Θεσπιές Βοιωτίας

Στο πλαίσιο της συνέχειας των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής 7 Ελλήνων στις Θεσπιές Βοιωτίας από αντίπαλες εταιρείες security, πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια, αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι φυσίγγια, πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους 52 εκατοστών, μαχαίρι συνολικού μήκους 17 εκατοστών, δύο σουγιάδες, μία βολίδα, θήκη πυροβόλου όπλου, ένας ασύρματος, σπρέι πιπεριού, δύο μάσκες, 66 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 21 κάλυκες.

 

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version