Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο γιος του 89χρονου που τον σκότωσε η νύφη του με τηγάνι

Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) MOTIONTEAM

Όσα αποκάλυψε ο γιος του θύματος και πρώην σύζυγος της δράστιδος για το μαρτυρικό τέλος του 89χρονου και τη σχέση του με την πρώην νύφη του.

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έναν χρόνο η δολοφονία ενός 89χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Δράστις φέρεται να είναι η πρώην νύφη του, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφού τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι, στη συνέχεια τον πέταξε από τις σκάλες, ώστε ο θάνατος του να αποδοθεί σε ατύχημα. 

Ο γιος του θύματος και πρώην σύζυγος της 54χρονης σήμερα κατηγορουμένης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι εκείνος ήταν που λυπήθηκε την πρώην γυναίκα του που είχε μείνει άστεγη και της παραχώρησε ένα δωμάτιο στο σπίτι που ζούσε τον πατέρα του. 

“Της είχε ζητήσει να μείνει εδώ γιατί κινδύνευε η ζωή της. Έκλαιγε, πίεζε ψυχολογικά και την κόρη μας, και στη γειτονιά τριγυρνούσε για ένα διάστημα και με πίεζαν και οι γείτονες. Αναγκάστηκα να της δώσω ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι να μείνει μαζί μας, με σκοπό να τη βοηθήσω, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα”, είπε ο γιός του θύματος. 

Ο ηλικιωμένος δεν ήθελε την 54χρονη στο σπίτι και υπήρχαν προστριβές στη συγκατοίκηση. Εκείνη μάλλον αντιλήφθηκε ότι θα έμενε χωρίς στέγη και αποφάσισε να βγάλει από τη μέση τον 89χρονο. Έτσι, σκηνοθέτησε την πτώση του από τις σκάλες, αφού του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα τηγάνι. 

“Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να μένει στον ίδιο χώρο. Όταν μου είπε η Αστυνομία ότι τον βρήκαν κάτω στις σκάλες, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έβγαινε έξω, νομίσαμε ότι είναι ατύχημα, αλλά ήταν η πόρτα κλειστή, δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης... Έλειπε ένα τηγάνι από τα σκεύη του σπιτιού και το κομματάκι που είναι ανάμεσα στη λαβή και το τηγάνι βρέθηκε πεταμένο δίπλα στο κρεβάτι. Καθώς ψάχναμε βρήκαμε κηλίδες σε κάποιους αρμούς” είπε ο γιος του θύματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, δολοφονία, Αστυνομία
SHARE: