Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας και οι δύο εμπλεκόμενοι στη ληστεία της Ευκαρπίας

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας και οι δύο εμπλεκόμενοι στη ληστεία της Ευκαρπίας
Αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη INTIME NEWS

Πρόκειται για δύο Ρομά 45 και 41 ετών αντίστοιχα. Πρώτα εντοπίστηκε ο οδηγός και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δράστης της ληστείας.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούνται για την ληστεία που έγινε την Παρασκευή (01/07) σε επιχείρηση ειδών συσκευασίας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, εντοπίστηκε αρχικά το απόγευμα και συνελήφθη ο 45χρονος Ρομά συνεργός του ληστή κατά την διαφυγή τους και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 41χρονος επίσης Ρομά, ληστής.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά στα Διαβατά όπου είχαν καταφύγει μετά την ληστεία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αρχικά, ένας από τους δύο δράστες εισέβαλε στην επιχείρηση και πήγε να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και ήρθε σε συμπλοκή μαζί του.

Τότε ο δράστης βγήκε έξω τρέχοντας και μπήκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο συνεργός του, όμως τους ακολούθησε τρέχοντας και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος επίσης τρέχοντας, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, την στιγμή που διέφευγαν από το σημείο.

Στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία και έγινε μεγάλη κινητοποίηση, ενώ 500 μέτρα πιο κάτω κατέβηκε μόνος του το θύμα, αφού κατάφερε να τραβήξει το χειρόφρενο σε ένα φανάρι και να κατέβει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version