Θήβα: Σύλληψη Αφγανού για απόπειρα βιασμού 10χρονης

Θήβα: Σύλληψη Αφγανού για απόπειρα βιασμού 10χρονης
Θύμα βιασμού shutterstock

Ο δράστης φέρεται να παρέσυρε με βία το κοριτσάκι στις τουαλέτες όμως δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ από άντρες της Ασφάλειας Θηβών ένας 24χρονος Αφγανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας 10χρονης ομοεθνούς του, εντός της δομής φιλοξενίας μεταναστών, στην Θήβα.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ εντός της δομής όταν ξαφνικά ο 24χρονος άρπαξε το κοριτσάκι από το χέρι και δια της βίας το παρέσυρε μέσα στις τουαλέτες.

Εκεί άρχισε να γδύνεται με σκοπό να την βιάσει, όμως το κοριτσάκι πρόλαβε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να παρέμβουν άλλα άτομα, να το σώσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

Στην δομή επικράτησε αναστάτωση ενώ οι μετανάστες κάλεσαν την Αστυνομία και κατόπιν και σχετικής μήνυσης που υπέβαλε ο πατέρας σε βάρος του 24χρονου, αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Θηβών με την σε βάρος του δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα