Θρίλερ! Φόβοι για ύπαρξη δεύτερου βιαστή. Αρνείται ο ‘δράκος’ ότι σκότωσε την Αγραφιώτου

Θρίλερ! Φόβοι για ύπαρξη δεύτερου βιαστή. Αρνείται ο ‘δράκος’ ότι σκότωσε την Αγραφιώτου

Σήμερα τα αποτελέσματα από τη νεκροψία-νεκροτομή της Ελευθερίας Αγραφιώτου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Επί ώρες εξεταζόταν από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ο 30χρονος “δράκος” του Αμαρουσίου Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κ., για τυχόν συσχετισμό του με την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας και ενδεχομένως βιασμού, σε βάρος της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Ο 30χρονος που κατηγορείται για τουλάχιστον έξι απόπειρες βιασμού σε βάρος περαστικών γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου, αρνήθηκε ωστόσο κάθε εμπλοκή με την υπόθεση αυτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έκτο θύμα του το ομολόγησε ο ίδιος χθες και κατόπιν της δικής του ομολογίας εντοπίστηκε η γυναίκα αυτή.

Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές όμως θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρες και έτσι πήραν δείγμα γενετικού του υλικού για να το συγκρίνουν με τα τυχόν ευρήματα από την σορό της 69χρονης. Τα αποτελέσματα για αυτόν τον κρίσιμο έλεγχο, αναμένονται αύριο.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκροψία-νεκροτομή του θύματος, από τον ιατροδικαστή κ. Γιώργο Ντιλέρνια και αργότερα σήμερα αναμένονται τα αποτέλεσματά της.

Στο σημείο αυτό αξίζει όμως να αναφερθούν και οι διαφορές που εντοπίζουν οι Αρχές ανάμεσα στα περιστατικά. Το προφίλ του 30χρονου και το “modus operandi” που ακολουθούσε δεν φαίνεται να ταιριάζει απολυτα με την περίπτωση της Αγραφιώτου, αφού σε όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες ήταν αυτός υπεύθυνος, ήταν μεν βίαιος άλλα όχι επιδεικνύοντας ακραία βιαιότητα, όπως όλα δείχνουν ότι βίωσε η 69χρονη Αγραφιώτου, ενώ σίγουρα ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το απόμακρο του χώρου της πράξης του, αντί του 30χρονου που χτυπούσε πρωινές ώρες και σε σημεία που μάλλον σύντομα θα γινόταν αντιληπτός.

Εξαιτίας όμως της χρονικής και της γεωγραφικής σύμπτωσης θα γίνει αυτός ο έλεγχος. Το ερώτημα που προκύπτει και βασανίζει τις Αρχές και αυτό ίσως απαντηθεί αύριο, εφόσον δεν προκύψει εμπλοκή του 30χρονου, είναι ότι ενδεχομένως στην περιοχή έχει χτυπήσει και δεύτερος… όχι επίδοξος, αλλά εξαιρετικά βίαιος βιαστής και δολοφόνος…

Από χθες έως και αυτή την ώρα κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, αντρών των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και της σήμανσης βρίσκονται στο 3ο υπόγειο και παλίο δημοτικό γκαράζ στη συμβολή των οδών Δημητρίου Ράλλη και Χατζηαντωνίου, όπου στεγάζεται το σουπερμάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” και συλλέγουν προσεκτικά ότι ίχνος γενετικού υλικού υπάρχει.

Πρόσθετα, λαμβάνονται εκ νέου καταθέσεις από υπαλλήλους και γείτονες, για την περίπτωση που είχαν αντιληφθεί τυχόν κάποιο ύποπτο άτομο να κινείται στο υπόγειο, αφού για την ίδια την Αγραφιώτου οι μαρτυρίες όλες στρέφονταν σε περιόδους πριν την εξαφάνισή της ή από την εποχή που έμεινε το αυτοκίνητό της παρατημένο στο δεύτερο υπόγειο της επιχείρησης και μετά.

Η τελευταία μαρτυρία μάλιστα, είχε ειπωθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ” και χάρη σε αυτή την μαρτυρία εντοπίστηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες το αυτοκίνητό της.

Η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου που ήταν αγνοούμενη επί 34 ημέρες, βρέθηκε στο σκοτεινό τρίτο υπόγειο, όπου πρόσβαση υπήρχε μόνο από ένα στενό κλιμακοστάσιο, μέσα σε μία λίμνη αίματος με βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και βγαλμένο το παντελόνι και το εσωρουχό της. Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα της με την ταυτότητά της, το κινητό της και τα κλειδιά του αυτοκίνήτου της, κάτι που δείχνει πως το κίνητρο του δράστη ήταν καθαρά σεξουαλικό και αυτό είναι που τον καθιστά άκρως απρόβλεπτο και επικίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα