Θρίλερ με τη δολοφονία ενός 26χρονου στις Σπέτσες

Θρίλερ με τη δολοφονία ενός 26χρονου στις Σπέτσες
Σπέτσες-Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Δράστης της δολοφονίας στις Σπέτσες φέρεται να είναι ένας άλλος νεαρός, ο οποίος τσακώθηκε και συνεπλάκη με το θύμα. Γιατί αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας όπως αποδεικνύεται, σε βάρος ενός 26χρονου νεαρού στις Σπέτσες, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Δράστης φέρεται να είναι ο νεαρός γιος ενός πανεπιστημιακού καθηγητή, ο οποίος προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεπλάκη με το θύμα και να τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Ο νεαρός διέφυγε με την μοτοσικλέτα του μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του από την αιμορραγία και έπεσε, με αποτέλεσμα αρχικά να θεωρηθεί τροχαίο.

Το γεγονός όμως ότι ήταν ανθρωποκτονία και όχι θανατηφόρο τροχαίο, προέκυψε μετά την διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, όπου ο ιατροδικαστής ανακάλυψε το μοιραίο πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του θύματος.

Για το περιστατικό η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται το πρωί της Τρίτης εξελίξεις, αλλά και επίσημη ενδεχομένως ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version