Θρίλερ με τους τρεις νεκρούς στους Αγ. Αναργύρους

Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η νεκροψία-νεκροτομή στα μουμιοποιημένα πτώματα τους έγινε, δίχως όμως να εξαχθούν περισσότερα συμπεράσματα για τις ακριβείς αιτίες θανάτου τους. Οι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθεί η τοξικολογική και ιστολογική εξέταση

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στις μουμιοποιημένες σορούς των τριών αγνώστων, (πιθανόν Αλγερινών μεταναστών) που βρέθηκαν μέσα σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στους Αγίους Αναργύρους, επί της οδού Βύρωνος, την περασμένη Παρασκευή.

Τα τρία πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη με τον θάνατό τους να προσδιορίζεται πριν από περίπου ενάμιση μήνα ίσως και λίγο περισσότερο. Και οι τρεις βρέθηκαν ξαπλωμένοι πάνω σε ένα στρώμα το οποίο ήταν γεμάτο ακαθαρσίες και ανθρώπινα περιττώματα, ενώ ο θάνατός τους -πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες- ήταν ταυτόχρονος.

Οι σωροί δεν φέρουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή κακώσεις σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ κοντά τους δεν βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή κάποιο μαγκάλι που θα μπορούσε να δικαιολογεί ταυτόχρονο θάνατο από δηλητηρίαση με μονοξείδιο.

Πρόσθετα, ο ιατροδικαστής ήταν αδύνατο να καταλήξει σε συμπεράσματα, αφού τα σωθικά τους είχαν πλήρως αποσυντεθεί. Έτσι τα ακριβή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους, που πιθανόν να οφείλονται σε δηλητηρίαση, θα προκύψουν ύστερα από τουλάχιστον έναν μήνα, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η τοξικολογική και ιστολογική εξέταση σε δείγματα που ελήφθησαν από τις σορούς τους.

SHARE: