Θρήνος στην κηδεία της τραγικής δασκάλας – Απαρηγόρητος ο 17χρονος μητροκτόνος

Θρήνος στην κηδεία της τραγικής δασκάλας – Απαρηγόρητος ο 17χρονος μητροκτόνος

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 51χρονη δασκάλας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 17χρονου γιου της. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας. Απαρηγόρητος ο μητροκτόνος

Με ένα γιατί να κρέμεται από τα χείλη όλων και μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που τα ξημερώματα της Τετάρτης έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου του γιου της στην οδό Ιωνίας, στη Δ.Κ. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ανθρώπων που γνώρισαν την γυναίκα σαν εκπαιδευτικό, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της και ο μεγαλύτερος γιος της που σπουδάζει στο εξωτερικό και που επέστρεψε εσπευσμένα μετά την τραγωδία, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός της δολοφονίας της συζύγου και μητέρας, από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της.

Στο μεταξύ πλήθος είναι τα ερωτηματικά που αναφύονται σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του ανήλικου δράστη και το κάτω από ποιες συνθήκες έφτασε στο  έγκλημα.

Είναι δεδομένο πως απαιτείται η παρακολούθηση του νεαρού από ειδικούς, ώστε να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα και για την πρότερη κατάσταση του, που όπως όλα δείχνουν ήταν επιβαρυμένη, με αποτέλεσμα η πίεση των εξετάσεων να προκαλέσει το πρωτοφανές αυτό ξέσπασμα με θύμα την ίδια του την μητέρα.

Ο μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, πραγματικό ράκος, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. Πλέον, αρχίζει να γίνεται ολοφάνερο πως η ψυχική υγεία  του ανήλικου  ήταν από πριν τέτοια που η πίεση των εξετάσεων να ήταν εκείνη η “σπίθα” τον ώθησε στο απίστευτο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχουν και στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου  ήταν επιβαρυμένη  και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα, τουλάχιστον όπως λένε άτομα που γνώριζαν την οικογένεια καθώς και γείτονες.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση εξαιτίας της λεπτότητας της, εξετάζεται με ευαισθησία από νομικούς, αλλά και δικαστικές αρχές και Αστυνομία, ενώ όπως είναι γνωστό ο 17χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: agrioniopress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα