Θύμα ληστείας στο σπίτι της πρώην σύζυγος εφοπλιστή-Λεία "μαμούθ" από το χρηματοκιβώτιο

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης EUROKINISSI

Τρεις δράστες με απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό, την 54χρονη ιδιοκτήτρια και τις ανήλικες κόρες της σε σπίτι στη Γλυφάδα, και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο 250.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ

Ακόμη μία ένοπλη ληστεία σε σπίτι έγινε γνωστή μετά από ημέρες. Αυτή την φορά στόχος έγινε η 54χρονη πρώην σύζυγος γνωστού εφοπλιστή στην Γλυφάδα.

Τρεις ένοπλοι ληστές εισήλθαν στο σπίτι της 54χρονης λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης και υπό την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό.

Με απειλές και χωρίς να τις πειράξουν, ακινητοποίησαν επίσης την 54χρονη και τις δύο ανήλικες κόρες της και την ανάγκασαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που είχαν στο σπίτι.

Οι δράστες σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αργότερα στις Αρχές η 54χρονη, αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο 250.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με την τεράστια λεία τους και σε κατάσταση σοκ η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν στη γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: